Ел Мокавлун - Замал...
 
Notifications
Clear all

Ел Мокавлун - Замалек Кайро (20.03., 19:00)

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза  - 2 , над 1,5 гола в мача

Коефициент - 2,02 получен от едномачови комбинации >>> https://www.betfair.com/sport/football/event?eventId=29189802

Анализ - Среща от Висша Лига на Египет. Домакините са 6-ти с 34 точки, на 14 зад третия Пирамидс, който заема мястото даващо право на участие в CAF. Последните си десет мача са 4-2-4, като имат три победи, един равен и една загуба в домакинствата си.

Замалек са лидери в първенството, с 52 точки, на една  пред втория Ал Ахли и с мач по-малко от тях. В последните десет мача балансът им е шест победи и четири равенства, като от тях две победи и две равенства в последните им четири гостувания.

Статса между двата отбора е едно равенство и девет победи за Замалек Кайро. като на стадиона на домакините Замалек имат четири победи и един път са завършили 0-0.

Прогнозата ми за мача е твърдо две и поне два гола в него. Замалек са във форма, и не би трябвало да пропускат да вземат победа срещу отбор, когото са победили в девет от десет последни срещи. 

Забележка- под прогнозата пускам линк към времето в Египет, за тези, които играят с реални пари искат да вземат всички фактори под внимание>>> https://www.sinoptik.bg/minyat-an-nasr-egypt-100352344?search


Харесано от: Nikola Berti и mitko820
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози