Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 2.55
Турнир: Египет, Премиер Лига
Анализ: В ниско резултатна лига като Египетската, в която само 44% от двубоите завършват с 3 или повече гола, правя залог само когато открия мач с потенциал за голове. Тук случая е точно такъв и главния виновник за тези ми очаквания е отбора гост.
Отбора на Смоуха е най-силния гостуващ отбор. По-важното обаче е, че те играят много открит футбол, което е крайно нетипично. Свидетелство за това ми съждение е факта, че като гости нямат нито едно равенство. Офанзивно са Хай скоринг отбор и 77% от всичките си голове са ги отбелязали именно като гости.
Ел Ентаг са не с толкова голяма офанзивна мощ, но и те все пак 64% от головете си ги вкарват у дома.
Не може в никакъв случай и да кажем, че двата отбора са дефанзивно силни при условие, че имат само по една суха мрежа от 5 домакинства, респективно гостувания.
Турнира е във фаза в която отбори от този тип Хай скоринг, дефанзивно слаби могат спокойно да си позволят разкрепостена игра, каквато предлагат до момента. Хубаво е и че домакините влизат в мача след вече две поредни равенства и едва ли ще са щастливи с трето такова, тоест ще търсят победата. Гостите пък са в чудесна форма и вече са в серия от 4 мача без загуба.
Очаквам нетипичен за това първенство двуостър и резултатен мач, тоест играя срещу очакванията на букмейкъра и на масовия залагащ, което ми дава прекрасен коефициент при вероятност от 80% събитието да се случи. Нямам желание да проверявам за отсъстващи играчи на отборите, но ако правите реален залог, задължително го направете.
Последвай ни