Notifications
Clear all

Елче - Малага (19.10, 22:00)

 

Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: Малага да спечели едно от двете полувремена

Коефициент: 1.72

Турнир: Испания Сегунда

Анализ: Във втората лига на Испания Елче приема Малага. Честно казано не знам какво да играя за утре. Почти седмица вече покрай тези национали не мога да си харесам мач. Сега ще играя този мач, за да не бъде спряна серията ми, а вече в събота най-вероятно ще си харесам нещо. Малага са симпатично отборче. Отпаднаха от Ла Лига миналия сезон, но сега са мотивирани да се върнат там. В момента са лидери с 22 точки. Представят се добре. Загубиха в последните кръгове малко точки, затова вярвам, че утре ще вземат 3-те точки. Срещу Елче, които са 19-ти, Малага няма право на грешка. Въпреки че са домакини, не мисля, че ще могат да затруднят Малага. Все пак Елче са новаци. Преди сезони бяха в Примера Дивисион, но заради финансови проблеми бяха изкарани. За мен трудно ще се противопоставят на Малага и залогът ми за срещата е Малага да победи в някое полувреме.


Харесано от: Deadpool и Nikola Berti
Цитирай
Deadpool
(@deadpool)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 250
 

Човече, тъкмо се бях притеснил къде изчезна... Защото тука се подвизава някакъв изперкал Фухрер , който с тъпотиите си гони наред и участници и читатели , добре че и теб не те е прогонил. Чудя се само защо админа още го търпи тоя Фухрер - нито е полезен с нещо , нито дава хубави прогнози , нито пише някакви смислени анализи, нито е свестен тип ??

Нещо се отплеснах. Радвам се че си тук и държиш фронта. Успех с прогнозата!


КоментарЦитирай
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 118
Автор на темата  

Тук съм си. Поне до следващата пауза за национали ще си качвам мачове редовно. Конкретно за тази прогноза, както си прочел е единствено за играта. Ако ти е харесала, играй я.

Иначе може да си спокоен, че няма как да си тръгна заради този потребител. Просто нямам много досег до него.

Успех и на теб!


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози