Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза Х
Коефициент 3.25
Турнир Швеция Алвескан
Анализ Ще дам един малко на пръв поглед странен анализ за този мач.Казвам странен,защото ще бъде обърнат повече към значението на цифрите,а не толкова на статистиките.От статистиките е ясно,че всичко и за колкото и статистически критерий да се сетим да сравним,все са в полза на отбора домакин.По тази именно статистическа логика се случват две неща за този мач.Първо букмейкъра дава коефициенти фаворизиращи отбора домакин и по-точно разпределя вероятностите за трите изхода така-50%-31%-29%.Това от своя страна води и до следващото събитие около този двубой-63% от парите на залагащите отиват на знак 1-ца,25% на Х и само 12% за знак 2.Дотук всичко изглежда логично.Ако бях съгласен с мнението на букмейкърите и с това на мнозинството залагащи,просто щях да пропусна този двубой.моята цел не е висока познаваемост,а само да правя стойностни залози.Не съм никак убеден,че отбора домакин има цели 50% шанс за победа,тоест 1-та няма стойност за мен.Щях да се съглася,ако бяха изпълнени няколко условия 1 отбора домакин да има масивно превъзходство в класа 2 Да е в маст уин ситуация..3 Гостите да имат огромни кадрови проблеми..Реално нито едно от тези условия не е категорично на лице.Сигурни са обаче 2 други неща...1 Гостите идват със сигурност с цел 1 точка.Освен това имат и потенциала да я вземат. 2 Странно защо забележете знак Х не е най-високия знак.Има навярно причини и за това.разбира се идеалната ситуация или по-добрия вариант е когато отбора домакин или и двата отбора биха били доволни от реми.Тук не е точно така,но пълно щастие няма,а смисъл има само игра с позитивни очаквания в дългосрочен план.Избирам стойностния залог тогава.Лека вечер.
Последвай ни