Форум

Екселсиор – ФК Емен…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

Екселсиор – ФК Емен 10/9/22:00

2 Статии
2 Типстър
1 Реакции
417 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Нидерландия – Ередивизия

Прогноза  2 + над 2.5

Коефициент  3.20

Анализ Стана ми интересно това първенство и започнах да го следя по – отблизо. Вече съм си съставил мнение по някои въпроси , а тук попадам на мач между два от отборите които определено ме интересуват. Разбира се интереса ми е само от гледна точка доходност от залози. Няма да се впускам в подробности и ще бъда кратък а който умее ще прецени сам. Екселсиор се вижда че просто не са отбор за това ниво на Холандския футбол. Не само че изобщо спечелиха с голяма доза късмет промоция , но и отгоре на това не направиха разходи за никакви нови входящи трансфери (доста съмнително поведение относно намеренията им да остават в елита,нали ? ).Второ дивизионен отбор в елита. Емен ако гледате само резултатите им (тоест  както тук обичате да прогнозирате само по статистики ) ще решите че са в лоша форма.Нищо подобно.Гледах ги дори при загубата им от АЗ.Просто отбора на Алкмаар е невероятно силен и претендент за титлата , а не Емен да са слаби. Сега е нормално да очаквам Емен да си върнат самочувствието  с победа срещу посредствен съперник.Много ,ама много е възможно да има и доста попадения. Защо ли ? Ами защото Екселсиор вече казах са много слаб отбор и като всеки такъв са така разбалансирани че за тях понятието защита , като някаква структура не съществува ( по спомен мисля общо около 15 гола инкасираха в своята мрежа само в последните си три мача ) Един вид дори сами Емен могат да направят 3 гола , а какво ли пък остава ако търсейки победата допуснат гол ? 

Dazapochvame реагира
Цитирай
(@dazapochvame)
Активен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 18

DedoTroll като учител по география си ,направо ми е кеф да ти чета анализите и прогнозите. Да са успешни или не ,евала ти 

Много късмет и щастие на теб и хората около теб. Жив и здрав си

КоментарЦитирай