Ейбар - Алавес (04....

Сподели:
Notifications
Clear all

Ейбар - Алавес (04.11, 13:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
692 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1246
Автор на темата  

Прогноза:  Х  // Коефициент: 3,30 // Турнир: Испания - Примера Дивисион // Анализ: В среща от 11 кръг на Примера Дивисион двата Баски отбора излизат в коренно различни позиции във временното класиране.Ейбар е близо до опасната зона с 2 поредни загуби и с общо 5 загуби от 10 изиграни мача,а Алавес е на трето място и няма загуба от 4 мача като в тях победи последователно Реал Мадрид,Селта Виго и Виляреал,а с Жирона за Купата на Краля допуснаха изравняване в 96 минута.Силните страни на Ейбар според мен в играта им са търпеливото владеене и разиграване на топката по цялата ширина на игрището и дебнещи в изчаквателна позиция без да проявяват излишна агресия.Силна черта им е и играта във въздуха.Слабите страни са им ниската резултатност и противодействието на защитата им при атаки по фланговете.Все пак имат приличен синхрон и често оставят противниковите нападатели в засада което си е добро  оръжие който го владее.Гостите са силни на контраатаки и умеят да реализират голове,като често използват именно фланговите атаки и дългите пасове.Слабите страни са им,че не запазват по продължително време топката в свое владение и извършват доста нарушения около наказателното си поле.Забелязва се също,че трудно блокират удари от дистанция.Под въпрос за участие в срещата за Ейбар са Педро Леон,Ескаланте и още четирима играча,а за Алавес са Марин и Наваро.Букитата дават предимство в коефициентите за Ейбар,но аз лично се съмнявам в това.За мен Алавес е по добрия отбор и в по добра моментна форма и бях много изкушен да пусна една двойка за този мач,но смятам,че равенството би задоволило и двата отбора.  😎 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Baiko реагира
Цитирай