Дюделанж - Милан (2...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Дюделанж - Милан (20.09, 22:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
848 Тренд
 user
(@user)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 193
Автор на темата  

Отбор домакин Под 0.5 гола на коефициент 1.90.
Европа, Лига Европа.

Дюделанж са изненадата в турнира този сезон. Мачовете на отбора в квалификациите за Шампионска лига и Лига Европа са резултатни, отборът често бележи, залогът ми да не отбележи е рисков, но зависи от коефициентът. В 1.90 има стойност. Отборът може би ще играе в 4-3-3, както в реванша си с Клуж, а не с 4-5-1, както в първия мач с Клуж.

Милан ще играят в 4-3-3. Някои медии предполагат, че тримата в средата ще са резерви, но не вярвам да е така. Отборът ще започне с поне един от Кеси или Билия и ще има само един или двама нови в средата. Рискът Милан да допусне гол идва именно от промените в средната линия и грешки на новите играчи в нея. Но пак казвам - зависи от коефициентът, в 1.90 има стойност. Четиримата в защита са много класни играчи и не очаквам грешки от тях. За над месец тренировки между централните защитници Романьоли и Калдара вече трябва да има синхрон, те са централните защитници и в националния отбор.

Милан ще победи в този мач и предвид многото липсващи играчи е логично да не е с много голове. Под 3.5 гола е друг добър залог, коефициентите за ъндърите логично почнаха да падат, но коефициентът за чиста мрежа на Милан ми харесва повече - и като коефициент, и като подсигуряване, ако слабата защита на Дюделанж се издъни, което е реален сценарий, и мачът завърши 0:4.


   
Цитирай