Днипро-1 - МФС Нико...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Днипро-1 - МФС Николаев (26.10, 18:00)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 881
26.10.2018 9:34  

Прогноза: ПП/КР 1/1. Коеф. 1.72. Украйна - Първа Лига.

За този мач взимам идея от Украински приятел на наш Дядо. Той го търси на ХК -1.5. Доста се чудих, тъй като мача е ясен и всеки може да се сети за крайния изход. Коефициентът за 1-ца е 1.18. А аз не харесвам такива, а и предлаганите възможности за залог са нищожни.

Все пак, разгледах по-обстойно отборите и реших, че Домакините могат да спечелят на първо-краен. Тук става въпрос за подобно нещо на сагата ЦСКА. Славния Съветски и после Украински Днепър, който само преди три години игра финал за ЛЕ и го загуби с 3:2, изпада във фалит. От аматьорската трета лига започват цели три разклонения. Този изглежда най-впечатляващо. Зад него са група биснесмени и играе на 30 хилядната Арена. Печели промоция и сега атакува място при вишистите. В състава са все опитни и известни играчи в Украйна. Класата на отбора е много висока за техните стандарти.

Гостите от Николаев от години са стабилен средняк. У дома си нямат загуба в осемте си мача. Навън имат победа с 1:0 над слабаци и 4 трудни загуби с по 1:0 от другите два класни претендента Волин Луцк и Металист Харков и две с по 2:0. Според инфото на нашият приятел ще им липсват двама защитници и халф. За този малък и нестабилен тим това е много.

Домакините са допуснали две изненади на собствен терен. Надявам се вече да са по-обиграни и днес да няма такава. Въпреки ниският коефициент, смятам залога си за рисков. Николаевци ги бива в даването на отпор, но липса на пари за качествен нападател ги лишава от точки. Смятам, че и сега ще загубят минимално. Дано да е и през първата част.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози