Динамо Минск-Бате Б...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Динамо Минск-Бате Борисов(05.07,18.45)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
752 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1490
Автор на темата  

Прогноза: Х2 + над 8 корнера.Коеф.2.36 Беларус-Премиер Лига.

Всички отбори и фенове там не харесват Бате.Има ли пари има и футбол и успехи.Доказано.Те си играят и не им дреме дали ги обича някой.Клубът е основан през 1973 и преоснован през 1996 г.Аз успях да им преброя само 13 поредни титли на Беларус и 4 участия в групите на ШЛ.За ЛЕ не си направих труда.Сега имат преход на играчи и в момента след 13 кръга изненадващо не са на първо място,но на две от него.Кръг след кръг всичко си идва на местата.Допуснали са едва 4 гола и отбелязват средно по 1.5.Това ме кара да смятам че в никакъв случай няма да допуснат загуба,и то срещу един от основните си съперници в годините.На този терен в последните десет мача имат едва една загуба през 2013 год.Коеф.за Х2 е едва 1.2,но със над 8 корнера за който е 1.8 става 2.36.А защо корнери? Очаква се традиционо напечен мач и в повечето случай с малко голове.Та ще потърся ъгловите.Динамо у дома си заработват средно по 5-6 корнера,а Батето навън въпреки повечето внимание в защита по-5.Двата тима правят оспорвани мачове по-между си, с много положения и удари към вратите.Така,че стандартни опции съм избрал за залога си,на приличен коефициент.

Nikola Berti и mitko820 реагираха
Цитирай