Динамо (Киев) Аякс ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Динамо (Киев) Аякс 22:00

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
720 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза 

• Над 2,5 гола - Над/Под 2.5 гола 1.66
  • Над 10 - Брой ъглови удари  1.72
  • Да - Двата отбора да вкарат? 1.57  
  • коефициент 3.58
  • Турнир УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА
  • Анализ  Ясно е че след резултата от първия мач за Динамо неостава нищо друго освен от първите минути да се хвърлят в атака и да търсят 3 гола.Важния въпрос е дали могат да го направят и отговора е -напълно са способни.Първо Динамо сега ще играе с 4-ма в атака.Второ със съвсем друга схема в първия мач Динамо имаха също много положения,та какво остава сега.Важна особеност е,че атаките на Динамо са главно по крилата и с центрирания от там.Това води до много ъглови удари,които и в първия мач не бяха никак малко.резултата по ъглови от първия мач е 8-6,като в прочем и гола на Динамо мисля беше пак точно след корнер.Отбора на аякс пък от своя страна изобщо не е дошъл да паркира буса в този мач.реално те са дошли за победа защото има едно неписано правило във футбола,че тактиката трябва да е тази,която я умееш най-добре.аякс умее най-добре да бележи.Отбраната им е млада и несработена.Немогат по тази причина да играят за резултат.за щастие и техните атаки са главно флангови.Така,като цяло и головете и корнерите са сякаш гарантирани и макар прогнозата да е много компонентна според мен е доста реалистична.Комбинирах събитията не в стремеж към голям коефициент,а просто защото имам три гледни точки за мача в които вярвам,че ще се случат.успех.

Nikola Berti реагира
Цитирай