Динамо Батуми - Сло...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Динамо Батуми - Слован Братислава (13.07.2022г; 20:00ч)

2 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
279 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 490
Автор на темата  

Прогноза: Под 2,5

Коефициент: 1,57

Първенство: Шампионска Лига - Квалификации

Анализ:

   

   За Словакия, в последните години, се заформя мнение при мен, че отстъпват от обичайното си ниво във футбола. Дори имам подозрения, че е така и в спорта като цяло. Така да го кажа - по една и съща стълба надолу вървим, но те са едно-две стъпала по-горе в спорта като цяло.

   За Грузия като нация и като спортисти не мога да кажа нещо особено. От наблюденията ми върху националният им отбор в последните 2-3 години мога и съм споделял не веднъж мнение, че са отбор, който се опитва да държи топката и да се надиграва. Но не бях гледал клубен техен тим. Конкретно в първият мач видях, че Братислава хич не са толкова явен фаворит. Останах приятно изненадан, че Батуми кореспондират със стила на националният си отбор. И то е логично. Почти нямат хора зад граница. За да играят в националният така, значи от клубовете идва стилът. Но от къде започва всичко! Кахабер Каладзе. Едва ли на по-младите нещо им говори това име. За домашно - да прочетат! Но на по-старите им е пределно ясен този играч. Оказва се, че човека от няколко години е министър на енергетиката в Грузия. Обаче неофициално дава съвети на спортният министър. И там са се сетили, че като няма пари за вносни играчи, трябва да играят с каквото имат. А щом ще играят с каквото имат, поне да играят, пък каквото стане. И то взема, че става. Разбира се, отнема им над пет години, за да започне да се вижда нещо.

   Горе-долу погледах първият мач. За мен равностоен двубой. В подкрепа ще добавя малко статистика:

Владеене %: 51:49

Удари бр: 13:12

   Та след това въведение. За днес може да стане всичко като знак. И затова си мисля, че Братислава няма да се пънат да бият, защото са фаворит на хартия. Батуми колкото и да са надъхани и комбинативни, все пак все още са си под средно ниво отбор. Един гол може да реши всичко, но и един гол не решава нищо.

 

   Пожелавам си успех!!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

   
Baiko реагира
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 490
Автор на темата  

Моля админа за поправка на думата "Удъри" да стане както е правилно "Удари". Важно е да се пише грамотно.


   
Baiko реагира
КоментарЦитирай