Notifications
Clear all

Лориен - Дижон (27.01, 22:00)

 

kells07
(@kells07)
Новобранец
Регистриран: преди 1 месец
Статии: 1
Автор на темата  

Прогноза: Победа за Дижон.

Коефициент: 3.30 

Лига 1, Франция 

 Лориен определено са най-слабия отбор в лигата този сезон и завръщането им в Лига 2 изглежда неизбежно, с цели 13 загуби дотук, 6 от които са на техен терен. Към това като прибавим и огромните кадрови проблеми в момента с цели 9 отсъстващи футболисти, включително титулярния вратар и основни играчи в халфовата линия и защитата, ситуацията за отбора домакин е изключително тежка.

   От другата страна застава отбора на Дижон, който е само с 2 места и 3 точки по-горе в класирането. Гостите са в най-добрата си серия от началото на сезона със само една загуба в последните 5 мача, но по-важното, без допусната такава в последните 5 гостувания. Също така в отбора няма никакви проблеми с отсъстващи футболисти и се очаква отборът да излезе за този мач с оптималния си състав.

   Смятам че в днешния двубой всичко е в полза на гостите и те ще се вложат максимално в този директен сблъсък за спасение, а ставките са повече от добри.

Публикацията бе редактирана преди 1 месец 2 пъти от TZ

Харесано от: Nikola Berti и red6devil
Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 6 години
Статии: 177
 

Здравейте, @kells07,

Не забравяйте в началото на анализа да посочвате актуален коефициент от сайта на bet365, както и от кое първенство е мачът, за да мога да отчитам прогнозите Ви за играта Златна прогноза.

Успех!


КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1303
 

Нищо не е в полза на гостите и е смешно да се гледат статистики за прогнозиране на дерби.Въпреки това ти желая успех,а това е най-търсената 2-ка за деня от играчите по света.Харесва ми избора ти.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози