Дефенса и Хустисия ...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Дефенса и Хустисия - Банфийлд (12.03,02:10)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
521 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1230
Автор на темата  

Прогноза: 1 // Коефициент: 1,64 // Турнир: Аржентина - Суперлига // Анализ: В среща от 22-ри кръг на Суперлигата , Дефенса и Хустисия приема градския си съперник Банфийлд. Дефенса и Хустисия е със седем победи и три загуби в последните си десет мача. Две от загубите им обаче бяха срещу бразилския Ботафого за Копа Судамерикана, а единственото им поражение в първенството бе от Бока Хуниорс. Банфийлд е само с една загуба в последните си 5 мача и все още може да се намеси в битката за Копа Судамерикана.При това те си имат и своите качества и изобщо не са за подценяване. Под въпрос за домакините са Хонас Гутиерес, Франсиско Серо, Уго Силва и Гастон Тони. За Банфийлд са Родриго Арсиеро и Николас Линарес. В преките сблъсъци между двата тима превес има Дефенса и Хустисия които са спечелили 6 от последните им 7 сблъсъка. Прогноза: Не е тайна,че не обичам да играя на малки коефициенти и ,че обикновено ме прецакват и мачовете ми отиват на моя любим хикс. Справка...последните ми 5 прогнози... 🙃 ..,но след като Расинг Клуб допуснаха равенство в гостуването си на Колон Санта Фе реших да прогнозирам този мач. С една победа над Банфийлд домакините ще съкратят разликата на 1 точка от лидера Расинг и ще ги постави под напрежение., а шансовете им за титла се увеличават при още 1 грешна стъпка от страна на прекия им конкурент. За мотивацията на Дефенса и Хустисия е излишно да се пише, защото това е големият им шанс три кръга преди края. При това в последния кръг на първенството те имат двубой точно с Расинг Клуб и тогава може да се реши всичко, но дотогава не трябва да губят точки. Победа за Дефенса и Хустисия.... 😎 

Baiko и emopan реагираха
Цитирай