Реал Потоси - Ориен...
 
Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

Реал Потоси - Ориенте Петролеро (21.09, 01:15)  

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1477
20.09.2018 21:53  

Прогноза: 2

Коеф.: 3.40

Турнир: Боливия

Анализ: Това първенство със сигурност е криминално и е рисково за залагане, но все пак реших да си опитам късмета. Коефициентите преди мача бяха долу-горе изравнени, но сега домакините са фаворит. Но пък формата им е отчайваща - 8 загуби в предходните им 9 мача, в които допуснаха 28 гола. Впечатляващо, нали? Ориенте Петролеро играят на приливи и отливи, но все пак са  в горната половина на класирането и смятам, че имат шансове за победа тук.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Baiko
Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 561
21.09.2018 1:18  

Тук единствено голямата надморска височина може да попречr на Петролеро да спечелят мача . Кризата в Реал Потоши е голяма , липсват пари ,смениха се трима президенти за една година .. наскоро и един основните защитници е напуснал клуба  ... 3.40 си е валю за  двойката тук .... Ориенте са в серия от загуби тук, но преди 3-4 години има и няколко победи , а  тогава едва ли  надморската височина е била по-малка 🙂


КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!