Депортиво Мунисипал - Алианса Лима (08.10, 23:30)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 11 месеца
ОТГ: 331
08/10/2018 15:57  

Прогноза: 2

Коефициент: 1.86

Турнир: Перу, Примера Дивисион

Анализ: Щом отличния типстър Байко, а и цял свят играе тази прогноза, не мога да я пропусна и аз. Да си призная за мен лично най-очаквания знак от този мач е равния. Все пак, типстъра, който първи подаде прогнозата в интернет пространството, е наш сънародник и има малко по-комерсиални цели. Относно статистика може да я намерите в прогнозата на Байко публикувана тук в играта. Иначе, да Алианса са най-титулувания перуански тим и поне на хартия би трябвало да вземат мача или поне да не го загубят. Оригиналния автор на прогнозата е споменал, че мача щял да се играе на стадион, на който няма домакинско предимство. На същия този Национален стадион Ллианса били играли и друг мач от турнира, който спечелили. Според оригиналния автор в този залог имало много велю. Друго нищо не мога да добавя от оригиналния текст на колегата Бобич, а линк към прогнозата му Админа или друг желаещ може да получи навярно от отличния типстър Байко. Успех желая на всички ползващи предложението на Байко и Бобич.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 11 месеца
ОТГ: 331
08/10/2018 17:35  

само ще добавя,че в 16.30 часа ПРО типстър Асен Въндев също е добавил тази прогноза със знак 2 в няколко от игрите в които участва.Работата е сигурна значи


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация