Депортиво Куенка-Те...
 
Notifications
Clear all

Депортиво Куенка-Технико Уневерситарио (19.03,03.00ч)

 

Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1263
Автор на темата  

Прогноза: 2 Коеф.8.0 Еквадор-Сериа-А

Тук ще потърся изненадата поради прекалено високия коеф.за гостите.Те стартираха с пет загуби при трудна начална програма При двете си гостувания на най добрите Емелек и Индепедиенте дел Вале.След нулеви първи полувремена паднаха в края.Като цяло в последните години са от слабаците.Личи си,че им липсва и ефективност пред гола,но пък се борят здраво и не се предават лесно.Надявам се това да ги изведе до първа победа срещу удобен за тях съперник.

Куенка са от същия дол дренки,,,но пък стартираха с два равни навън  и три победи у дома.Като под ножа им паднаха Емелек с 1:0 и Дел Вале с 3:2.

В тази лига обикновено в първата фаза от 15 кръга се получават причудливи резултати.Ще дам за пример и мача на Емелек който Каска спомена,че е заложилза еденица. вчера.0:1/2:1.

Поглеждам и двете гостувания на Технико тук миналата година,когато също са влизали като пълен аутсайдер-1:1 и 1:3.В  действителност  Технико са слаб гост.Едва 4 победи в предходните си 24 визити.Аз се надявам на чудо,да постигнат нова такава.Писах я преди три часа тая прогноза.и бе 9 коеф,Преди 20 часа бе 11.Паднал е коеф на 8.0 и си го играя.

 


Харесано от: red6devil, mitko820 и Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози