Реклама. Хазартът носи риск от развиване на зависимост. 18+

Форум

Гьотеборг – Хакен (…

[ПЕЧЕЛИ] Гьотеборг – Хакен (23.11. 20:00)

4 Статии
2 Типстър
7 Реакции
510 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза:  Х 

коефициент   3.30

Швеция, Алсвенска

Два кръга преди края. Отборите са с мач по-малко и с мотивация за точки.

Гьотеборг спечели купата миналата година, сега са застрашени за оставането си. Трябват им 4ри точки и си гарантират оставането в последните 3 мача. В следващото си домакинство приемат Сириус. Там з-те точки са задължителни. А и тогава Сириус ще е без особена мотивация. При точка днес ще имат 4-ри точки аванс пред Калмар. 

Хакен се целят в 3-тото място. При победа днес ще минат пред Юргорден и ще го заемат. При равен ще се изравнят с Юргорден. В останалите два кръга може да станат много врътки. А с реални шансове са още няколко отобора. Тука трябва да отбележа, че 4-тото също може да даде квота. Просто зависи кой ще спечели купата. 

И двата отбора са от най хиксаджийските в лигата. И са доста предпазливи. Не вярвам днес да се разчупят. Ще заложат на сигурното. Баланса е много в полза на Гьотеборг, 10-7-1. Равенството е често срещано по между им. Последните им два мача завършиха 0:0. Няма да се учудя ако отново това е резултата. Под 2,5 също е с прилична ставка.

Deadpool, Valeo1988, Nikola Berti и 1 хора реагираха
Цитирай
Valeo1988
(@valeo1988)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 40

Има шанс да се получи, за мен е 1Х, но хикса е в тежест, понеже Гьотеборг са без двама в защита Да Грака и Кализар, но се завръща Ерлингмарк, така че ще балансират нещата.Коефицента днес скочи до 3,80 за 1ца, но вече е 3,40, имам гж на двоен и азиатски, този мач ми е с най-мн залози, така че и хикса ми върши работа.Добре си се аргументирал, а Сириус за нищо не играят днес и следващият мач.

red6devil реагира
КоментарЦитирай
Valeo1988
(@valeo1988)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 40

Браво!:)

КоментарЦитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 939
Автор на темата  

С два знака и аз бях за 1Х. Дори съм го играл на сингъл комбинирано с под 2,5 гола. И той също беше с добар стойност.

https://prnt.sc/vonzgr

DerbiBet и Valeo1988 реагираха
КоментарЦитирай