Прогноза: 1 // Коефициент: 1,61 // Турнир: УЕФА Лига на Нациите - Лига С // Анализ: Среща от трети кръг на група 2. И двата отбора са с по 3 точки и еднаква голова разлика.Постигнаха по 1 победа и 1 загуба.Финландия е на върха с 6 точки.Гърците са непостоянни в изявите си до момента и редуват победи със загуби.В гостуването си на Унгария владееха около 65% топката и създадоха положения,но не успяха да ги реализират и Михаел Скибе би трябвало да е доволен поне от играта на възпитаниците си,ако не от резултата.Папастопулос,Сократис и Василис Торосидис са предпоставка за добро взаимодействие и стабилност в отбрана,а Фортунис,Манолас,Пелкас и Митроглу за офанзивата на отбора.Тези качествени играчи,плюс тактически грамотния им треньор Скибе и почти изградената немска дисциплина би трябвало да поведе Гърция по пътя на стабилноста.Унгария тъне в посредствеността и като изключим победата им над Гърция не вдъхва доверие.Игрово също не ме впечатли,а футболистите които можеха да творят като Золтан Гера и Неманя Николич,които аз лично много харесвах се оттеглиха от Международния футбол.Впечатли ме голмайстора им Адам Шалай..Смятам Елините за по стойностния отбор,по обиграния с добре представящи се Клубни отбори в Европа и е въпрос на време да започнат стабилизаране на своите изяви.Сега е момента да си върнат на Унгарците пред своята екзалтирана публика за загубата в гостуването им и да вземат ценни 3 точки.Победа за Гъция.
Златни Прогнози
1
Статии
1
Типстър
1
Reactions
718
Тренд
Автор на темата 12.10.2018 17:45
Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ
user реагира