Гърция - Босна и Хе...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Гърция - Босна и Херцеговина (15.10. 21:45)

2 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
597 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза:    2 + над 2,5 гола за Босна + над 3,5 корнера за Босна + под 1,5 гола за Гърция

коефициент    13.61

квалификации за ЕП

 

Ясна е нагласата на Босна за този мач. След като пляснаха звучен шамар на Финландия в последния мач. И по този начин се върнаха в играта. При победа днес шансовете им за класиране ще нарастнат.

По интересно е представянето на Гърция. Меко казано то е безобразно. В последния мач след загубата от Италия пропиляха всичките си шансове. Бърз поглед на класирането. Италия се класира на 100%. Втора е Финландия с 12 точки. След загубата от Босна, днес ще срещнат Армения, която също има шанс. Независимо от днешния развой, Финландия има домакинство на Лихтенщайн. Което значи сигурни 3 точки, което значи, че в най-лошия случай скандинавците ще съберат 15 точки. Това автоматично значи, че гърците дори и да победят в останалите три мача ще съберат 14 точки. Безмислени мачове до края им предстоят.

И най-интересното е тренера на домакините. Бившият холандски национал Джон ван’т Шип бе назначен за старши треньор на Гърция, след издънката на съседите у дома с Армения. Тогава на 11.06.2019 те загубиха с 2:3 в къщи. И така се стигна до уволнението на Ангелос Анастасиадис за слаби резултати. Да обаче странния холандски тренер, който се появи от тогава направи две загуби и срамно равенство у дома с Лихтенщайн.

След загуба днес, едва ли Джон ван’т Шипще има наглостта да не си подаде оставката. Напълно не нужен треньор.

Доста по сигурна е 2-ката за игра. Но тук за играта ще рискувам.

 

Публикацията бе редактирана преди 5 години от red6devil

   
Nikola Berti реагира
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 939
Автор на темата  

с едномачова комбинация !


   
КоментарЦитирай