Грьонинген - Фейнор...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Грьонинген - Фейнорд (17.02.,15:30)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 161
17.02.2019 9:45  

Прогноза -  над 1,5 гола в мача, над 6,5 ъглови удара 

Коефициент - 1,34 в едномачова комбинация

Анализ - Мач от Ердивизие на Холандия. Четиринадестият е домакин на третия. Домакините са реално застрашени от това да попаднат в зоната на плейофи за оставане в Ередивизие. След нова година обаче показват сериозно подобрение в играта си, и в срещите от 2019-та година са записали три победи и една единствена загуба като гост на ПСВ. 

По-интересно е положението на Фейнорд. До преди 405 кръга имаха комфортна преднина пред четвъртия АЗ Алкмаар, която успяха да прахосат с две загуби- едната от Цволе, показвайки безобразна игра, и втората, в опит да помогнат на  "по-малкия брат" - съгражданите си Екселсиор. Следващия кръг Фейнорд гостува на ПСВ и положението им на третото място става съвсем несигурно.

Статса между Грьонинген и Фейнорд е в полза на Фейнорд - седем победи за тях и три равни мача от последните десет. От тези десет само в един е имало под два гола, и това е причината да заложа и над 1,5 гола в днешната среща. При ъгловите удари на Грьонинген са 8,62 средно, а на Фейнорд 12,42 в среща. Днес залагам на над 6,5  изхождайки от това, че и двата отбора се нуждаят от победа, което в Холандия означава отворен и атакуващ футбол в посока двете врати  и доста ъглови удари.

Не се наемам да прогнозирам краен победител, мисля че х2 е вероятен изход от мача, който реши , може да го добави в залога си. 


Харесано от: mitko820 и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози