Прогноза: 12-двоен шанс
Коефициент: 1,36
Франция - Лига 2 (2019 - 2020)
Анализ: За днес съм подбрал една доста интересна за залог,поне според мен и смятам да предложа мача между Гренобъл и Шоле и по-конкретно да бъде излъчен победител в срещата.Двойният шанс 12 е почти толкова добра опция според мен колкото и Х-са който уж е по-очаквания знак за мнозина имайки в предвид,че Гренобъл са един от най-хиксаджийските тимове в лига 2 и е напълно нормално видим ли Гренобъл значи Х-са да е основен знак.
Домакините са претърпели само 1 крушение у дома,което говори че тима е доста стабилен на свой терен въпреки,че ремитата преобладават.Шанса,който виждам мача да не свърши реми са именно гостите от Шамбли.Може би трябваше да започна с това,че двата тима са почти съседи в класирането на 3 точки разлика и е намират около централната част на класирането.Шамбли, имат двойно повече загуби от Гренобъл,но не трябва да се подвеждаме от този факт,тъй като Шамбли като гости са доста коварен тим,които по-скоро или печелят или губят (3-2-4) и ремитата не са им в стила.Шамбли са с една победа повече през сезона от своя днешен домакин.Гренобъл може и да има само 1 загуба,но и печели много трудно като само 2 са спечелените домакинства дотук от цели 9 такива.Срещу тим като Шамбли,който както споменах са доста опасен гост на който ако му спори играта става сложно за тима на който гостуват.Ако ли пък не Гренобъл може и да вземе 3-тата си домакинска победа през сезона,но сякаш всичко зависи от играта на Шамбли.Аз обаче смятам да изолирам ремито като краен изход.
Успех!
Колега,забелязах,че си много добър бетор и дори и добър типстър.Неразбирам само защо в тази прогноза бягаш от наистина най-вероятния знак.Равенството устройва перфектно и двата отбора и особено домакините.отборите са ниско резултатни,като домакин и съответно,като гост.Нарисуван Х за мене е този мач,но ти желая все пак успех и на теб.
Благодаря ти за мнението и честно да ти кажа и аз се чудя по някой път защо търся да изправям кривите краставици,както в този случай за мач с нарисуван Х да търся под вола теле.Е намерих го ама нали се сещаш какво. 😀
Успех ти желая и на теб в играта.