Городея - БАТЕ Бори...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Городея - БАТЕ Бористов (25.04, 17:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
419 Тренд
icaka81
(@icaka81)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2687
Автор на темата  

Прогноза: 2 и гол/гол

Коеф: 4.50

Турнир: Беларус-Висша Лига

Анализ:

Городея имаха труден старт с 2 загуби, но след това постигнаха 3 поредни победи с по 1:0. Отборът завършва в средата на класирането през последните няколко сезона като миналата година достигна до 7-мата позиция. Домакините играят успешно срещу БАТЕ у дома и ще се опитат най-малкото да отбележат попадение.

БАТЕ правят слабо начало на сезона и понастоящем се намират на 10-то място. В последната си визита, обаче, тимът загатна че е време за излизане от това състояние. Победата с 3:0 при гостуването на Минск може да даде необходимия тласък на отбора да продължи в същия дух. Гостите взеха само точка от домакинството си в миналия кръг срещу Торпедо Жодино, но имаха контрола върху мача като им липсваше ефективност. Сега очаквам БАТЕ да излязат единствено с мисълта за победа. По традиция, обаче, трактористите играят трудно на този стадион и все още нямат победа за първенството. Голямата пропускливост на отбраната в първите мачове на тима също може да даде своето отражение. Въпреки това смятам, че гостите ще бъдат по-активния отбор на терена и ще се опитат да надстрелят своя противник.

БАТЕ са далеч по-класния тим в този сблъсък и според мен е време да открият сметката си срещу този съперник в гостуване.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

   
Цитирай