Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1. Коеф. 2.70. Индия - Супер Лига.
Мисля, че този мач ще е е един от най-играните днес в Света. Основно на голове. Статистиката им е фрапираща, а и Индийската лига си е шоу. Специалисти от цял свят не се наемат да прогнозират знак. Аз, обаче, се наемам, тъй като съм част от екипа на най-добрият сайт за прогнози - topzalozi.com. И няма да се излагаме. Едва ли има другаде сайт и спецове с по-висок % познати срещи на високи коефициенти. Като този го слагам в графата нормални.
Минавам към мача. Както повечето отбори, и тези са създадени преди няколко години. Мода сред Богатите е да си харчат парите за спорт. Два от най-добрите отбора в момента. Леко предимство се дава на гостите и се чака голеада.
Аз ще заложа на Домакина Гоа. Изключително веселяшки отбор и като резултати, и като игра. Менажера им Испанец е доволен от новите попълнения и отбора се справя. Плюсовете на тима са: Страхотен вратар. Агресия и преса в центъра и от там положения и голове. Минус им е - несъсредоточеност в отделни ситуации и прекалени опити за дрибъл на някой играчи, впечатлени от Лео Меси.
Гостите играят с една идея по-разумно. Спокойно и умно в халфовата линия и флангови атаки. В нападение разчитат на Венецуелеца Мику, подвизавал се до пенсия в Испания. Често след като поведат приемат играта и допускат грешки, а вратарчето е посредствено. Те са по-успешния тим в тия си 4-5 години съществуване. Но Гоа, наричани Биковете, са с нова и силна селекция готова да боде здраво.
Последвай ни