Гленавон - Балимина...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Гленавон - Балимина Юнайтед (19.01. 17:00)  

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 534
19.01.2019 9:44  

прогноза:   1Х + над 1,5 гола

коефициент   1.72        с едномачова комбинация

Северна Ирландия, Премиършип

 

Много важен двубой и за двта тима. Гленавон се цели в третото място, което дава директно участие в квалификации на ЛЕ. Докато ако останат 4-ти ще трябва да минат през ситото на баражи. При победа днес Гленавон ще се доближи на три точки от съперника си. И ще има шанс до края да го измести от тройката. Казвам го защото точно гостите според мен са най-слабия отбор от тройката.

Балимина са със шанс за тила все още. Но полека започнаха да издишат и борбата ще е между обичайни заподозряни. Навън Балимина няма победа над отбор от топ 6, като неизменно получават поне 2 гола във вратата си.

Определено гравитирам към 1-цата в мача. Ако можеше щях 1 ДНБ да го взема. Или над 1,5 за домакина на 1.83, но него го няма налично. За това взимам този вариант, който е много реален. Гленавон има добър шанс да се възползва от домакинството си и да прекъсне негативната серия, която направиха. В четири от последните 5 мача тук домакините победиха и един равен. Първия мач през сезона Гленавон размаза съперника си с 4:0.

Публикацията бе редактирана преди 2 години 2 пъти от red6devil

Харесано от: mitko820 и Jolly
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози