Германия - Франция ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Германия - Франция -- Лига на Нациите -- 21;45

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
942 Тренд
YavorDimitrov
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 124
Автор на темата  

Прогноза: Франция @ 2.60

Тази вечер на 'Алианц Арена' немците посрещат световният шампион от тази година Франция. Определено ще е най-интересният сблъсък първият ден от тази нова надпревара и реших да избера него. Франция показа много силна атака на световното първенство и благодарение на нея успя да вземе купата,а немците се представиха разочароващо след отпадане още от групите. Очаквах Йоахим Льов да си подаде оставката,но явно е оптимистичен,че може да изправи отбора на крака. За днес в групата е Лерой Сане след като изненадващо не попадна в групата за СП днес му се гласува доверие. За световните шампиони ще пази Ареола ,след като Уго Лорис и Манданда са контузени,но и Ареола е много качествен вратар и би помогнал на петлите. Mendy от началото на сезона показва много стабилни игри и сигурно ще застане като ляв защитник,а титулярът от световното не е в топ форма Ернандез и ще е логична тази смяна. Швабите имат много да работят в защита и там нещата не изглеждат никак розови , а и с тази атака на петлите няма как да не пробвам този резултат, последните години определено немците не са и чак толкова стабилни домакини и срещу топ отборите допускат голове. 

Germany: Neuer; Kimmich, Hummels, Boateng, Schulz; Kroos, Goretzka; Müller, Reus, Brandt; Werner

France: Areola; Pavard, Varane, Umtiti, Mendy; Kanté, Pogba, Matuidi; Griezmann, Mbappé, Giroud

Това са вероятните 11 според сайта на Уефа , като Ернандез съм го махнал по-мое мнение вляво на защитата,а останалите мисля,че ще са точно така,при германците мисля,че Льов ще прибере малко схемата очаквам да не играят с типичното 4-2-3-1 ,а с 4-5-1 с дефанзивен халф. Мисля,че ще е по-ефикасно да накъсват играта,когато французите тръгнат на контра ,но се надявам Льов да сбърка и да предпочете по-атакуваща схема и петлите ще имат повече пространство. Йозил се отказа от немският национал и в момента са в процес на негов заместник,а това ще отнеме време. 

Очаквам Франция да покаже слабите страни на Германия и ще ги накаже днес,а пък немците ще трябва много да са мобилизирани в дефанзивен план ,което няма как да стане за 1-2 месеца.  Доверявам се на световният шампион , коефициента си заслужава.

Франция @ 2,60..

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

Цитирай