Германия - Русия (1...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Германия - Русия (15.11 , 21:45)  

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 556
15.11.2018 13:21  

Прогноза: 1 + Германия над 1.5 гола + Гол в двете полувремена + Над 4,5 корнера за Германия

Коефициент: 2.61

Приятелски Срещи - Национални

Отново се насочвам към приятелски мач, въпреки че не са най-подходящи, както се видя от вчерашната ми прогноза.

Все пак, с оглед на това, че на немците им се насъбраха доста негативни резултати, смятам че ще са достатъчно мотивирани в този домакински мач да зарадват феновете си. Мача ще се играе на стадион Ред Бул Арена (Лайпциг). Разбира се, те имат и мач с Холандия след няколко дена, в който /ако холандците паднат от Франция/, могат да ги бутнат от второто място и да останат в лига "А". Все пак, очаквам да играят отговорно и в този мач, а всички знаят какво значи Германия в световния футбол, така че за първите три части от прогнозата ми няма да се обяснявам.

За корнерите - в последните 4-ри мача на Германия след световното са изпълнили общо 37 корнера, средно по 9.25 в мач. Срещу Франция гост - 8 корнера, с Холандия гост - 12, с Франция дом - 10 и в приятелски мач с Перу - 7  корнера. Така че някой ако иска, може да раздуе тази линия, коефициентите стават много яки, но не и невъзможни.

На Русия също може да и се наложи в последния мач от групите да играят в пряк мач с шведите за първото място. Разбира се, първо Швеция трябва да победи Турция. И си мисля, че по-скоро те ще са раздвоени и ще им е приоритет първото място в групата.

Публикацията бе редактирана преди 2 години 3 пъти от red6devil
Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози