Германия(жени)-Испа...
 

[ПЕЧЕЛИ] Германия(жени)-Испания(жени)(12.6,19:00)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 309
12/06/2019 2:27 pm  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,00

Анализ:Днес  един срещу друг се изправят националните гарнитури на Германия и Испания на провеждащото се в Франция Световно първенство за жени.Отборът на Германия заема временното 2 място в група "Б".В първия двубой Германките победиха с 1-0 отбора на Китай.Въпреки минималния резултат който постигнаха,германките създадоха куп положения който по един или друг начин не успяха да реализират.

Отборът на Испания е лидер в група "Б".Малко неочаквано Испанките имаха проблеми в първия двубой срещу Южна Африка.В по голямата част от двубоя Южно Африканките водиха в резултата,но явно не издържаха на напрежението и позволиха към края на двубоя на Испанките да отбележат 3 гола.Въпреки този резултат Испанките не оставиха добри впечатления от играта си.

Смятам,че от показаното на двата отбора в първите срещи, Германия изглеждат в по добра моментна форма,и със сигурност ще се постараят да грабнат трите точки от този двубой.

 


Харесано от: Deadpool
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
VIP Типстър
Регистриран: преди 8 месеца
ОТГ: 480
12/06/2019 2:31 pm  

Испанките с 19 удара, от които 13 във вратата, спечелиха заслужено.

Тази публикация бе редактирана преди 2 месеца от TZ

КоментирайЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 105
12/06/2019 2:52 pm  

ДедоТрол , вярно е , че по удари и владеене на топката испанките са тотално превъзхождали , но тези цифри от сухата статистика не доказват нищо , особено ако ударите са били елементарни , а владеенето на топката не е довело до нищо съществено ... Или вече забрави за ХГ ? Да , ако си гледал мача и имаш мнение , е друго нещо. Ама да правиш заключение по отправени удари без ХГ не е препоръчително.

Тази публикация бе редактирана преди 2 месеца от TZ

КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация