Германия(жени)-Испа...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

[ПЕЧЕЛИ] Германия(жени)-Испания(жени)(12.6,19:00)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 337
12.06.2019 14:27  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,00

Анализ:Днес  един срещу друг се изправят националните гарнитури на Германия и Испания на провеждащото се в Франция Световно първенство за жени.Отборът на Германия заема временното 2 място в група "Б".В първия двубой Германките победиха с 1-0 отбора на Китай.Въпреки минималния резултат който постигнаха,германките създадоха куп положения който по един или друг начин не успяха да реализират.

Отборът на Испания е лидер в група "Б".Малко неочаквано Испанките имаха проблеми в първия двубой срещу Южна Африка.В по голямата част от двубоя Южно Африканките водиха в резултата,но явно не издържаха на напрежението и позволиха към края на двубоя на Испанките да отбележат 3 гола.Въпреки този резултат Испанките не оставиха добри впечатления от играта си.

Смятам,че от показаното на двата отбора в първите срещи, Германия изглеждат в по добра моментна форма,и със сигурност ще се постараят да грабнат трите точки от този двубой.

 


Харесано от: Deadpool
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1079
12.06.2019 14:31  

Испанките с 19 удара, от които 13 във вратата, спечелиха заслужено.

Тази публикация бе редактирана преди 1 година от TZ

КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 110
12.06.2019 14:52  

ДедоТрол , вярно е , че по удари и владеене на топката испанките са тотално превъзхождали , но тези цифри от сухата статистика не доказват нищо , особено ако ударите са били елементарни , а владеенето на топката не е довело до нищо съществено ... Или вече забрави за ХГ ? Да , ако си гледал мача и имаш мнение , е друго нещо. Ама да правиш заключение по отправени удари без ХГ не е препоръчително.

Тази публикация бе редактирана преди 1 година от TZ

КоментарЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!