Генк - Сарпсборг 08...
 
Notifications
Clear all

Генк - Сарпсборг 08 (13.12,19:55)

 

Nikola Berti
(@nikola-berti)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 634
Автор на темата  

Прогноза: 2 // Коефициент: 10,00 // Турнир: Лига Европа.

Анализ: Последна среща от Група I. В тази група все още нищо не е решено и всеки от отборите в нея има своите шансове. Генк е в най-благоприятна позиция като заемат първото място с 8 точки. А Сарпсборг е на четвърто място с 5 точки и единствено победата ще му гарантира излизане от нея.

Разбира се,че Генк е по-класния отбор от двата. И са от по-силно първенство, в което заемат първа позиция в класирането и с 4 точки преднина пред втория Роял Антверпен.

Според мен малкия отбор от едноименния Норвежки град Сарпсборг е доста подценен от букмейкърите. Този тим се раздаде в турнира, въпреки че не е от класата на Малмьо, Бешикташ и Генк. И само тяхната неопитност в турнирни битки и неумението им да пазят резултат им създаде сегашните проблеми. Което смятам, че ще се промени тази вечер.

Изобщо не съм сигурен и в мотивацията на Генк да продължат в Лига Европа, което може допълнително да им усложни победния ход във вътрешното първенство. А за Сарпсборг това е шанса да продължат в турнира и не трябва да го изпускат. При това в първата среща те разбиха Генк, което е показателно за тях и че не се притесняват от именити съперници.

Генк има убийствено нападение. Но в защита не всичко е наред като допускат лековати голове.

В заключение смятам гостите за по-мотивирания отбор, който знае как да противостои на Генк. И затова ще ги подкрепя да победят в този мач. В определени обстоятелства равенството ще свърши работа на домакините, ако имат амбиции в Лига Европа. Но аз няма да се застраховам с Х2 двоен шанс на коеф. 3,40, а ще забия директна победа за гостуващия тим. Победа за Сарпсборг 08.    😎 

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Харесано от: mitko820, Baiko и red6devil
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 724
 

Имаш пристрастия към този отбор май . 😀 Успех !


КоментарЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 634
Автор на темата  

Не.. просто съм „луд”.. 🤩 


Харесано от: red6devil
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози