Генк - Сарпсборг 08...
 

Генк - Сарпсборг 08 (13.12,19:55)  

 

Nikola Berti
(@nikola-berti)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 12 месеца
ОТГ: 248
13/12/2018 1:00 pm  

Прогноза: 2 // Коефициент: 10,00 // Турнир: Лига Европа.

Анализ: Последна среща от Група I. В тази група все още нищо не е решено и всеки от отборите в нея има своите шансове. Генк е в най-благоприятна позиция като заемат първото място с 8 точки. А Сарпсборг е на четвърто място с 5 точки и единствено победата ще му гарантира излизане от нея.

Разбира се,че Генк е по-класния отбор от двата. И са от по-силно първенство, в което заемат първа позиция в класирането и с 4 точки преднина пред втория Роял Антверпен.

Според мен малкия отбор от едноименния Норвежки град Сарпсборг е доста подценен от букмейкърите. Този тим се раздаде в турнира, въпреки че не е от класата на Малмьо, Бешикташ и Генк. И само тяхната неопитност в турнирни битки и неумението им да пазят резултат им създаде сегашните проблеми. Което смятам, че ще се промени тази вечер.

Изобщо не съм сигурен и в мотивацията на Генк да продължат в Лига Европа, което може допълнително да им усложни победния ход във вътрешното първенство. А за Сарпсборг това е шанса да продължат в турнира и не трябва да го изпускат. При това в първата среща те разбиха Генк, което е показателно за тях и че не се притесняват от именити съперници.

Генк има убийствено нападение. Но в защита не всичко е наред като допускат лековати голове.

В заключение смятам гостите за по-мотивирания отбор, който знае как да противостои на Генк. И затова ще ги подкрепя да победят в този мач. В определени обстоятелства равенството ще свърши работа на домакините, ако имат амбиции в Лига Европа. Но аз няма да се застраховам с Х2 двоен шанс на коеф. 3,40, а ще забия директна победа за гостуващия тим. Победа за Сарпсборг 08.    😎 

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: mitko820, Baiko и red6devil
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
VIP Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
ОТГ: 416
13/12/2018 1:06 pm  

Имаш пристрастия към този отбор май . 😀 Успех !


КоментирайЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Ценен Типстър
Регистриран: преди 12 месеца
ОТГ: 248
13/12/2018 1:18 pm  

Не.. просто съм „луд”.. 🤩 


Харесано от: red6devil
КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация