Гайзли - Флийтууд, ...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Гайзли - Флийтууд, прогноза (03.12.2018 22:00)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 193
03.12.2018 16:26  

Прогноза: Флийтууд, Гайзли Над 0.5, Флийтууд Над 1.5, Над 30 точки за картони.
Коефициент: 7.15.
Едномачови комбинации на Бетфеър.

Жълт картон - 10 точки. Червен картон - 25 точки. Максимален брой точки, присъдени на играч - 35 точки (двата жълти картона, които водят до автоматичен червен, се броят за един жълт и един червен картон).

Англия, ФА Къп.
Guiseley vs Fleetwood Town, The Emirates FA Cup.
The Lions vs Cod Army.


Стадион Nethermoor Park в град Гайзли. Градът е с население 22 347 и е квартал-предградие на метрополиса Лийдс. Стадионът е с капацитет 4 000 места, от които седящите са 500. Открит е през 1909 година. Рекордната му посещаемост е 2 486 души на полуфинал за FA Vase срещу Bridlington Town през сезон 1989–90.

Вчера почетох за този мач и ще ви преразкажа накратко, каквото си спомням.

Гайзли са отбор от Конференцията, наричана днес Национална лига. Това е петото ниво на футбола в Англия и първото полупрофесионално. Националната лига е разделена на 3 района. Както нашата Трета лига е разделена на 4 района. Географски отборите да не пътуват далеч. В един от трите района на Националната лига има главно професионални отбори. В другите два района са повече полупрофесионалните. Гайзли се намира в един от тези два района с повече полупрофесионални отбори. Самият Гайзли е полупрофесионален отбор.

Флийтууд играе две нива нагоре - в третото ниво на английския футбол, "мъдро" (маркетингово) наречено Лига 1.

Според информация на Гайзли, треньорът на Флийтууд (известен английски футболист) е добре запознат с Гайзли, защото преди време често е публикувал в социалните мрежи резултати на Гайзли. Правел е това, защото негов роднина е работил в Гайзли.

В предния кръг Гайзли са отстранили у дома отбор от четвъртото ниво - Кеймбридж Юнайтед. Ако днес отстранят Флийтууд, ще подобрят клубния си рекорд във ФА Къп за достигнат най-висок кръг в надпреварата.

Според написано в интернет, Гайзли са избрали странната тактика да играят открито и атакуващо в домакинството си на Кеймбридж. Рискът им се е отплатил с победа 4:3, като са водели в петдесет и петата минута с 4:0. Кеймбридж вкарва един гол в средата на второто полувреме и два - в края.

Според същия текст, се очаква и в сегашния мач Гайзли да подходи по същия атакуващ начин. Съмнявам се, че това е напълно сигурно. Но защо не. Щом треньорът е бил достатъчно "умен" да го направи срещу професионален отбор от по-горното ниво, защо да не го направи и срещу отбор от още по-горното ниво.

От друга страна, треньорът наистина може да е подходил умно с избора си на тактика, защото неговите футболисти може просто да не владят друг стил на игра. Ако играчите ти могат да играят само атакуващо, трябва да излезеш атакуващо дори и срещу Реал Мадрид. Ако изобщо не владееш други тактики, си най-конкурентен, ако играеш това, което владееш, дори и то да е неподходяща тактика срещу съответния противник.

Интересното било, че 30 минути преди мача щял да се тегли жребия за следващия кръг. Двата отбора ще знаят предварително за какво играят. А знаете, че всеки отбор от турнира за Купата на Англия (ФА Къп) си мечтае да играе срещу някой гранд от Висшата лига. Този факт с жребия е нож с 2 остриета. Ако на жребия изтеглят гранд от Висшата лига, мачът ще е с пределно висок заряд. Може да има много картони. Защо не и още повече голове. Или обратното - тренерите и краката на играчите да се притеснят от високия залог и да има малко голове. Ако изтеглят някой невзрачен отбор, зарядът в срещата ще е стандартен.


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози