Волфсбург - Холщайн...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Волфсбург - Холщайн Кил (24.01.2025г; 21:30ч)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
109 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 559
Автор на темата  
Прогноза: Над 3,5
Коефициент: 2,30
Първенство: Германия - Първа Бундеслига
Анализ:
   Среща между двата отбора, чиито мачове са най-резултатните в лигата от началото на сезона - точно по 4 гола средно на мач след 18 кръга. Забележително постижение, което свидетелства за резултатна атака и слаба защита. С 40 вкарани гола Волфсбург е четвъртият най-резултатен отбор след топ 3 отбора в класирането - Байерн, Леверкузен, Айнтрахт, но само седем отбора са с по-слаба защита, което за сега ги оставя седми и според мен намират сезона си до тук за добър. В деветте си домакинства до тук нямат нито един без да вкарат поне един гол.
   Въпреки, че гостите са предпоследни на точка от дъното, има цели седем отбора с по-ялово нападение, но всъщност слабата защита е техният проблем - цели 46 допуснати гола в 18 мача. Това са над 2,5 гола във вратата им средно на мач. Дори последният Бохум е с шест допуснати по-малко. В осемте си гостувания до тук Холщайн Кил допускат най-малко по два гола.
   Предложението ми е базирано на статистиката, която показва, че в този мач от всякъде би трябвало да бъдат вкарани поне три гола. Блазни ме да потърся и четвърти. Мисля, че си заслужава.

Пожелавам си успех!!

Baiko реагира
Цитирай