Прогноза - 1 , над 0,5 гола пп, над 1,5 гола в мача, двата отбора да вкарат - не
Коефициент - 2,29 в едномачова комбнация
Анализ - среща от гръцката Футболна Лига. Волос са водачи в класирането с актив от 49 точки , на 9 от втория. На теория все още не са си осигурили промоция в Супер Лига и за това днес ще гонят задължителна победа. В последните си пет домакинства имат три победи, един равен и загуба, като във всеки мач има минимум по две попадения.
Гостите от Иродотос са 13- ти в зоната на изпадащите с актив от 25 точки, втори са по най-лоша голова разлика, и по отбелязани голове до тук в първенството.
Прогнозата ми се базира на това, че и двата отбора се нуждаят от точки - Волос за да задържат първото място, а Иродотос - да се спасят. Това предполага отворен мач, и естествено по-добрата класа на Волос би трябвало да има преимущество. Иродотос последните си две гостувания са получили седем попадения във вратата си, а са отбелязали само едно. Първият мач между двата отбора есента е завършил 0-2 за Волос.
Времето във Волос, Гърция днес - към 15.00 се очаква да е 12 градуса и предимно облачно, с 11% вероятност за валежи.
p.s. Играя прогнозата си с истински, реални пари. Съветвам всеки да играе залозите си така, защото в противен случай носи наказателна отговорност по чл.308 от Наказателния Кодекс на Република България, за изготвяне и на фалшиви документи или пари.
Ицо направо ме срази. Ама пък в същото време съм удовлетворен, че няма да има недоволни от анализа ти, така добре описващ всичко нужно. Успех ти желая!
В рубриката ФИШОВЕ естествено липсва копие от реалния залог.
p.s. Играя прогнозата си с истински, реални пари. Съветвам всеки да играе залозите си така, защото в противен случай носи наказателна отговорност по чл.308 от Наказателния Кодекс на Република България, за изготвяне и на фалшиви документи или пари.
Длъжен съм да уточня, че това е шега. За отговорностите на авторите и администраторите може да прочетете в Общите условия на сайта.
Ицо, не му влизай в тона и не му падай на нивото на този изпаднал човечец, който гледа само как да се заяде с всеки, независимо, че няма смисъл от безполезните му думи. И само чака някой да се върже и да си чеше егото. Стар номенклатурчик и доносник през комунизма, сега се опитва да пренесе привичките и тук в нашата сплотена типстърска общност.