Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

Волендам-НЕК (15.09, 22:00)  

 

icaka81
(@icaka81)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 839
15.09.2020 16:52  

Прогноза: 1 и гол/гол

Коеф: 3.40

Турнир: Нидерландия-Ерсте Дивизия

Анализ:

Волендам започнаха сезона с реми и загуба и сега очаквам да потърсят първи успех у дома. През миналата кампания отборът завърши на 3-то място и е нормално да има амбиции за промоция. Началото не беше добро, но домакините имат нов шанс за три точки. По традиция Волендам играят силно вкъщи където и през миналия сезон показаха добри резултати. Колебливият старт може да окаже своята роля тук, но очаквам домакините да бъдат по-настоятелни и да атакуват повече.

След като загубиха визитата си на Камбуур, НЕК успяха да спечелят първата си победа у дома срещу Йонг Аякс с 2:1. Гостите завършиха на 8-мо място през изминалата кампания като демонстрираха доста колебания.

По традиция тези два тима правят резултатни двубои помежду си като според мен и сега има предпоставки да се получи голов сблъсък. Ще дам превес на домакините, защото очаквам да бъдат по-мотивирания тим днес.


Харесано от: Deadpool
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!