Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: над 1,5 гола ПП+над 3,5 гола в мача+над 10,5 корнера
Турнир: Полша
Коеф.: 8.87
Анализ: Два от отборите в Екстракласата, които правят оувъри сравнително често. Плоцк записаха 6 пъти над 3,5 гола в последните си 10 официални мача, като не липсваха и по серизни резултати от рода на 7-2 и 3-3. Висла Краков са с 5 оувъра 3,5 гола в последните си 7 срещи за първенство. Следователно, ако се доверим на статистиката има голяма вероятност и днес да станем свидетели на високо резултатен мач, като за целта поне 2 от головете трябва да паднат преди почивката. Добавям и дежурните си корнери в тази комбинация, нямам особени наблюдения, но основната ми логика тук е, че когато играят 2 отбора, правещи много голове може да се чакат и ъглови удари.
За корнерите не е точно така винаги. Ето оня ден Аякс - Байерн 3:3 и корнери 3:3. Добре че го бях подсигурил добре. А иначе и двата отбора бият по много.
За корнерите не е точно така винаги. Ето оня ден Аякс - Байерн 3:3 и корнери 3:3. Добре че го бях подсигурил добре. А иначе и двата отбора бият по много.
Така е прав си, но нали знаеш, че играя по статистика, а и вс епак ми е първа прогноза в серията и мога да си позволя малко по-изчанчен залог
Аз от скоро ги наблюдавам корнерите, горе долу се оправям. Но започват да ми правят впечатление някои неща. Няколко пъти ми изядоха добри прогнози. Успехи ! 😀
Аз от скоро ги наблюдавам корнерите, горе долу се оправям. Но започват да ми правят впечатление някои неща. Няколко пъти ми изядоха добри прогнози. Успехи ! 😀
Имам си няколко отбора от всяко първенство за корнери и си ги пускам предимно тях, сложно е, гледам доста неща, не ги стрелям така на сляпо както си мислят някои
Последвай ни