Прогноза: Порто - да се класира // Коефициент: 1,44 // Турнир: Португалия - Купа на Лигата // Анализ: На „Ещадио Дон Алфонсо Енрикеш”, Витория приемат Порто в полуфинален сблъсък. Само преди няколко дни Порто изпуснаха две дузпи срещу Брага и загубиха мача, а на мен ми прецакаха прогнозата.! 🙃 ...Реално погледнато те напълно заслужено загубиха, заради тяхното аристократично поведение, липса на концентрация и разсеяност на моменти, и високо самочувствие. И то срещу отбор намиращ се в подем, играещ с настроение и с нов треньор...!....Сега ще поправят нещата. Витория Гимараеш е само с една загуба в последните си десет мача, а у дома се представят стабилно. Порто са най - добрия отбор в Португалия, но след..............Бенфика. И този сезон ще им се размине титлата в шампионата, но пък са полуфиналисти и за двете купи. Витория Гимараеш могат да играят комбинативно, а доста често и агресивно, обаче тук срещат съперник, който е разярен от последната си загуба, а отделно от това трофей във витрината на грандовете в Португалия е винаги цел №1. Стане ли на въпрос за купа и то на този етап, подценяване към съперника е немислимо и се излиза с най - доброто в състава. Иначе, Порто може да играе великолепен футбол и въпреки някои колебания в защита натиска, който могат да оказват в атакуващ план е жесток. „Драконите” се оказаха победител в 4-ри от последните 5 срещи на този стадион. Гимараеш имат предимството да играят пред своите фенове, но аз очаквам реакция от Порто. За тази купа шансовете са им по големи да я спечелят, докато за Купата на Португалия ще е Бенфика най вероятно. Драконите не са отбор, който може да загуби два поредни мача. Порто да се класира на финала..... 😎
Златни Прогнози
1
Статии
1
Типстър
4
Reactions
678
Тренд
Автор на темата 21.01.2020 21:08