Видад Казабланка - ...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Видад Казабланка - Олимпик Сафи (07.02., 16:00)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 161
07.02.2019 10:53  

Прогноза - 1 

Коефициент - 1,36

Анализ - Мач от Първа дивизия на Мароко. Водачът в класирането приема шестия. Анализ отново върху сухата статистика на двата отбора. Балансът на Казабланка последните десет срещи е 6-2-2, като една от двете му загубис а в ШЛ на Африка, докато в местното първенство са почти безпогрешни. На гостите статса е  4-3-3. Последните десет срещи между двата отбора са пет победи за Казабланка, два равни мача и три победи за Олимпик Сафи.

Отборът на Казабланка изглежда силен домакин на базата на общата му статистика и последните му пет срещи на домашен терен са 4-1-0 при голова разлика от 8-2 в тяхна полза. 

От своя страна Олимпик Сафи като гост показва сравнително добра статистика като гост с две победи, един равен и две загуби и голова разлика 7-9

В петте мача между Казабланка и Олимпик Сафи на домашния терен на Казабланка балансът е три победи за домакините, равенство и победа за Олимпик Сафи.

На базата на тези статистики,предимството на домакините в нея, както и моментната форма на двата отбора, залагам за победа на Видад Казабланка.


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози