Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР
Прогноза: Х // Коефициент : 3,60 // Турнир: Германия - Бундеслига // Анализ: Срещата е от 7 кръг на Бундеслигата и противопоставя в това дерби на Северна Германия два отбора които не им се бе случвало скоро да са в горните етажи на временното класиране.Вердер Бремен няма загуба на Везерщадион ,и от 3 мача е с 1 победа и 2 равни.Защитата им е пропусклива,като и в 6-те им мача изиграни до сега нямат суха мрежа.В офанзива обаче.са продуктивни и разполагат с голова мощ в лицето на Макс Крузе и Егенщайн.От скамейката винаги може да се включат и отявлените голмайстори Клаудио Писаро и Мартин Харник,а в халфовата линия Нури Шахин и Клаасен задържат топката и намират пространства в противниковите защити.Обнадеждаващо начало за Вердер и в това спор няма,но Волфсбург има аргументи за спечелване на поне точка в тази среща.Гостите имат само 1 загуба от 6 мача,като и тяхната защита е пропусклива с изключение на нулевото равенство с Майнц.Треньора им Бруно Лабадия е противоречива личност,но съм забелязъл че в домакинствата на отбора тактиката му е доста агресивна и владеенето на топката надхвърля 60%,а в гостуванията отбора му пресира и се опитва да задържа топката посредством испанеца Камачо,Арнолд и Мехмеди и търпеливо изчакват противника да се открие.Вратаря и капитан на отбора Кастелс прави всичко по силите си да ръководи правилно защитниците пред него Кнохе и Бруукс ,но все още не е изграден пълния баланс.Няма да.вземе участие в срещата Гиловоги,а под въпрос са Русийон,Мехмеди и Камачо.Гинчек е скрития коз на Лабадия.Смятам двата отбора за равностойни,а Волфсбург за отбор можещ да разбива играта на противника.В предвид и мястото им в класирането най вероятно ще са предпазливи и двата отбора така,че равенството може да се получи.
И за мен това е най добата вероятност, макар да имам опасения че Вердер сякаш ще си загубят мача е зависи от моментната настройка и мотивация на отборите . Успех Нико
Последвай ни