Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2 @ 1.30.
Купа на Германия.
Вердер Бремен – Байерн Мюнхен: прогноза Вердер +1.0 АХ @ 2.75 (24.04.2019)
Вердер(Бр)-Байерн(М): прогноза Под 3.5 гола @ 1.70 (24.04.2019)
Вердер Бремен-Байерн Мюнхен: прогноза Вердер да победи @ 9.00 (24.04.2019)
Съгласен съм донякъде с първата прогноза и напълно съм съгласен с втората прогноза. И аз смятам, че не е удачно да се играят хендикапи за Байерн Мюнхен. Победа с 0:1 в редовното време е реален резултат. Все пак, най-вероятният е 0:2.
Третата прогноза също има своите доводи, но вместо 1 @ 9.00, бих пробвал 1Х + Под 2.5 @ 6.67 или 1 + Под 3.5 @ 12.90.
Байерн подцени четвъртфинала срещу аутсайдера Хаденхайм. Колосът страда. Ранен червен картон за него също бе причина за много трудната победа.
Сега играе срещу бундес отбор. Подценяване е изключено.
Треньор и много футболисти ще изхвърчат, ако не спечелят титлата и Купата при сегашните им позиции за двата трофея. Според мен си харесват заплатите в Байерн и ще се поразтичат до края на сезона.
Гледах края на мача Байерн - Вердер преди няколко дни и не ми хареса играта в защита на Вердер. Факт е, че търсеха изравнителен гол и се бяха открили. Според коментаторите на мача, при 0:0 и без червен картон Вердер отлично е неутрализирал колоса.
Явно Вердер много е надрадил от предните сезони, защото не е разграден двор в защита. Записал е и много равенства, което е добър фактор за тактическа грамотност в защита. Разградените отбори рядко записват равенства, защото има гол след гол и математически трудно може да се стигне до 2:2, 3:3 и т.н.
Последвай ни