Вендсисел - Брьондб...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Вендсисел - Брьондби (28.02, 20:00)  

 

PetarDan
(@petardan)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 199
28.02.2019 11:22  

Прогноза: Брьондби и двата отбора да отбележат в мача - Да.

Коефицент: 2,9

Турнир: Дания, Купа 1/4 финал.

Обосновка:

Този сезон не е много успешен за един на грандовете в Дания, отбора на Брьондби. Изостават с цели 20 точки от първите 2 и е видно че нямат сили да се борят за шампионската титла, както беше през миналия сезон. Затова единственият им шанс за някакъв трофей остава само Купата на Дания. Моментната им форма е доста колеблива. Започнаха пролетния полусезон с равенство, загуба и победа. Прави впечатление головата им разлика - 39:34. Т.е. колкото са отбелязали, почти толкова са и пропуснали. Атаката им е на трето място в лигата, но повече голове от тях са допуснали само отборите в долната част на таблицата. Т.е. основните им проблеми са в защита.

Отборът на домакините е скромно отборче, което за първи път в своята история участва в най-високия ешалон на датския футбол и този 1/4 финал е най-големият им успех от 1886 година до сега. Прави впечатление, че са спечелили повече точки като гости, отколкото като домакини. Представянето им през сезона е много слабо като цяло, но все пак не можем да подминем победите им като гости над Брьондби и Олборг, и домакинската им  победа над Копенхаген. В последният си мач извоюваха равенство като гости на Копенхаген, като дори поведоха в резултата в една от редките си контраатаки. Явно е че като гости играят доста защитно и разчитат на контри в оставените свободни пространства, особено от много по-силните и атакуващи отбори. Като домакини все пак се стремят да играят малко по-атакуващо и така оголват защитата си, което води до фатални за тях резултати.

В този мач отдавам предпочитание на по-класният отбор - този на Брьондби. Мачът ще е един, така че няма сметки за реванш. В предният кръг те отстраниха аматьорски отбор с 1:4, затова смятам че е сега ще допуснат гол в свята врата.

Не е изключено и равенство в редовното време, затова по-предпазливите могат да играят Х2 и гол/гол с Едномачова комбинация на коеф 1,9.

Успех на всички!


Харесано от: Brainstorm, mitko820, red6devil и още 2 души
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози