Вележ Мостар - Бора...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Вележ Мостар - Борац Баня Лука (05.03. 19:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 716
Автор на темата  

Прогноза: Вележ и под 2,5 гола

коефициент   4.75

Босна и Херцеговина 

 

Още от вчера мислех да пиша за този мач. Спря ме факта, че в букито не бяха пуснали много опции. Под 2,5 вчера вечерта бе 2.00. Реших да изчакам до днес и през това време букитата се усетиха и обърнаха коефициентите. Сега оувъра е 2.05. Та така:

И двата отбора са си от една черга. Традиционно играят за своето оцеляване и обикновенно гравитират в долната половина на таблицата. Преди два сезона и двата тима влязоха от долно ниво. Сега правят приказен сезон и са замесени в битка за челните места. Спокойно могат да се наместят на 2-ро и 3-то място. Дали ще им стигнат силите и манталитета е др. въпрос.

Вележ е много силен домакин. Седем победи и три равенства за тима. Тук не можаха да ги победят и двата силин отбора от Сараево, които заемат първите две места в момента. Вележ много трудно допуска тук голове. Само в четири домакинства са допуснали точно по 1 гол и то предимно от силни отбори.

Борац също е много силин домакин. Но е и много слаб гост. Седем загуби и една победа с отборите от първата десятка. И победата е над 9-тия в класирането. 

Все още не е много ясна формата на двата тима след зимната пауза. До сега изиграха по един мач. Вележ направи нулево равенство в гостуване на тим борещ се за оцеляване. А борац биха с 2:0 слабака в лигата - Олимпик. 

По традиция двата отбора си разменят домакински победи и от време на време се добират до някое равенсто в гостуванията. Редуват се оувъри с ъндари. Баланса тук в Мостар е 8-3-0. В първия мач Борац би с 2:0.

Факт е че двата тима рядко играят мач по между си с такава важност. И смятам че това ще наклони везните за тактически двубой. Гостите ги устройва и Х-са. А при победа всеки един ще превземе 2-рото място поне за 24-ри часа.

Не изключвам и равенство. Изтървах стойноста в коеф. за под 2,5, за това го усилвам с 1-цата. Реален залот 1Х и под 3,5 гола на 1.72. А тази опция ще я включа в накой фън фиш за днес.


Харесано от: ivan_tsochev и Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози