Валур- Mарибор-10 0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Валур- Mарибор-10 07 19 23:00

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
642 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза 1х

Коефициент 1.8

Турнир УЕФА ШЛ квалификаций

Анализ  Сигурен съм,че до началото на този двубой коефициентите за отбора домакин ще падат.Потази причина взимам мача по-рано за да обера и малкото останало велю.Единствените причини според мен поради които отбора на гостите са определени за фаворит са следните.Словенските отбори нямат загуби от Исландски в евро турнирите.Отбора на Марибор е много по-високо в ранкинга на УЕФА от днешния си съперник.Марибор са участвали и преминавали групова фаза в този турнир 2 пъти,а Валур дори нямат участие.Това всичко е обаче само история и тя според мен няма никакво отношение към изхода от днешния двубой.За мен винаги определящи са настоящите обстоятелства,а те са в полза на Валур.Първо Исландското първенство е в ход,а Словенското още не е започнало.Второ отбора на Валур точно в този момент е на ап-тренд,като има 4 победи в последните си 5 срещи.Харесва ми и факта,че в последния им победен шампионатен двубой 3 те им попадения бяха отбелязани от трима различни футболисти.За състоянието на Марибор в момента можем да съдим само от контролни срещи,повечето от които загубени,както и от загубения мач за Супер купата на страната.Този последния им мач според мен дори допълнително ще понижи самочувствието им за двубоя.Като цяло освен някакви мъгливи исторически претенций на Марибор не виждам никаква смислена причина Валур да губят този мач.Играя за тях тогава.

Nikola Berti реагира
Цитирай