Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Валенсиен посреща Аячо в интригуващ сблъсък и двата отбора ще се хвърлят за победа днес след добрият старт на сезона. Гостите победиха Гренобъл и Оксер и се намират на 7ма позицияа,а Валенсиен Оксер и Сошо. Аячо тази година би трябвало да се представят по-добре в първенството , подсилиха състава имат играчи с опит в Лига 2 като : Pierazzi, Palmieri, Roye, Blayac ,които няма как да не помогнат за развитието на клуба. Започнаха силно сезона и феновете се надяват това да продължи колкото може по-дълго за да са фактор в първенството,а при малко по-благоприятни условия могат да достигнат целите си.
Домакините изиграха тежък мач като гост на Лориен и още в 4тата минута Алое получи червен картон и мачът се преобърна и отборът се прибра и допусна 3 гола. Алое е наказан за тази среща и централният бранител ще пропусне днес мачът,другият липсващ е Кантари също бранител и доста опитен,но младокът Goelzer e готов и ще помага. Определено са важна част от тимът ,но имат и много млади талантливи защитници като Loic Nestor, Emmanuel Ntim, Sikou Niakaté ,някои от играчите на домакините играят в младежките формации на Франция и трябва да им се дава шанс и в първенството. За гостите аут е младият халф Трофа, Marveux (халф) и младият нападател Бупендза. Този сезон Алберт Картиер наставникът на Аячо промени стилът на игра тази година , отборът е с много по атакуващи функции и след подсилването на отборът за наставника е по лесно да представи на отбора този начин на игра.
Според мен има логика да се търси 1цата тук. Домакините определено ще са по-стабилни този сезон като домакин,а макар и атакуващата схема на Аячо е нож с две остриета. Статистически погледнато Аячо в последните си 12 гостувания в Лига 2 са допуснали 28 гола,което прави повече от 2 на мач. Според мен ще бъде отворен мач, но и Валенсиен ще трябва да внимават много за празни пространства иначе отиди на кино тоя мач, демек трябва да са търпеливи и да изчакват внимателно противника да сбърка.Коефициента не е от високите,но Валенсиен са по-класният тим за мен и ще се поздравят с успеха днес.
Валенсиен @ 2,10 ! Успех!
Последвай ни