България - Черна го...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] България - Черна гора (24.03.2023г; 19:00ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
152 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 466
Автор на темата  
Прогноза: Х2
Коефициент: 1,50
Първенство: ЕП Квалификации
Анализ:
 
   1964г, радиоточката:
 
   "От както през миналата година в месеца на великата победата за нашата народна република, септември, начело на нашият любим представителен състав застана специалистът от нашата побратима Югославия, а именно Младен Кръстаич, лъвовете ни летят непобедени към висините! Първо бе постигната разгромна победа над Гибралтар с 5:1. Последва победа и във вражеската атмосфера на стадиона в Скопие. Родните ни любимци добиваха все повече увереност. Разгръщаха все повече своите неоспорими качества на забележителни футболисти и постигнаха трета поредна победа, този път като гост в ноемврийските кипърски жеги. Само четири дни по-късно бългрите постигнаха и престижно равенство 0:0 отново като гост. Този път в Люксембург. Любимците ни отново летяха по терена, но умората от дългите пътувания в последните дни оказаха своето влияние.
   Днес България започва новият квалификационен цикъл за класиране на Европейското първенство. Противник е народният състав на Черна гора. Една вражеска държава, която дръзна да се опълчи на комунистическият режим в братска Югославия. Ето защо, нашите окрилени възпитаници предвождани от героичният Младен Кръстаич ще развеят меча на справедливостта и очакваме очакваме да постигнат заслужена победа. Така България да започне успешно и този свой поход към така бленуваната европейска купа."
 
   
   2023г, ТопЗалози:
 
   Жив ташак са нашите. Комунистите на Радев си сложиха прехваления, безработен сърбин да взима някой лев. Даже изобщо няма да се очудя, ако предварително е уговорено кога да бъде уволнен, за да взима пари без да работи. Само защото гората не са нещо особено и е първи мач, няма да предложа твърдата двойка.
 
   Пожелавам си успех!!

   
Цитирай