реклама

18+ Хазартът носи риск от развиване на зависимост

Форум

България-Финландия …

[ПЕЧЕЛИ] България-Финландия (15.11.19:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Реакции
539 Тренд
mimoka80
(@mg80pld)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 1401
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 2.10

Първенство: Лига на Нациите

Анализ:

Във този втори турнир на Лигата на Нициите отбора на България се представя изключително посредствено, което не е изненада за мен, докато съперника в лицето на Финландия се представя повече от добре.

След малшанса в първите две срещи от групата с допуснати попадения в добавеното време нашите футболисти рухнаха и записаха набързо още две загуби и единственото за което се бори селекцията ни е предпоследната позиция, която ще ни остави в Лига Б, но задатата поне според мен е непосилна с оглед на факта и на многото футболисти пропускащи двубоя и доста експерименталният състав на Дерменджиев, който няма какво да направи.

Гостите от Финландия се представят отлично досега с втора позиция и отлични шансове за място в Лига А, като изоставането от лидера Уелс е само точка, а футболистите се намират в отлична форма от което се опари и класната селекция на Франция, която само преди няколко дни беше победена от скандинавците с 2-0 насред Париж и за мен тимът на Марку Канерва едва ли ще има проблеми с трите точки на „Васил Левски“.

DerbiBet и Георгиев реагираха
Цитирай