Форум

Брентфорд – Фулъм (…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

Брентфорд – Фулъм (вторник, 4 август, 2020 21:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Реакции
452 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 2066
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 3,70

Англия – Чемпиъншип – Плейофи (2019 – 2020)

Анализ: Финалът на плейофите в Чемпиън предоставя на нашето внимание едно лондонско дерби между Бренфорд и Фулъм и е излишно да казвам, че който спечели този мач ще играе в елита през следващия сезон. Очаквам много здрав сблъсък и ще е много трудно двата тима да успеят да се победят.Като цяло в последните 6 години Брентфорд има голямо предимство в преките мачове, където има само 1 загуба от съперника за 10 мача изиграни помежду им (6-3-1).В редовния сезон  Брентфорд спечели на два пъти над съперника си без дори да допусне гол (1-0) у дома и (0-2) победа като гост.Дали обаче точно в най-важния мач Бренфорд няма да засече? Аз съм споменавал и в други прогнози,че за мен Фулъм е много качествен тим и основен фаворит от плейофните участници за влизане в елита.Двата тима финишираха с еднакъв брой точки на 3-то и 4-то място в крайното класиране.Каквото и да се говори това е много трудно предвидим двубой.Все пак смятам Фулъм за по-опитен тим в такива ситуации като днешния финал и ако не да надиграе то поне да надхитри своя опонент и да играе отново в елита през следващия сезон.Успех!

Nikola Berti реагира
Цитирай