Брага-Бенфика ( 09....

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

[ПЕЧЕЛИ] Брага-Бенфика ( 09.02;22:30ч.)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
334 Тренд
Tomchev
(@tomchev)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 98
Автор на темата  

Прогноза:1X (Двоен шанс) 

Коефициент:1.73

Турнир:Купа на Португалия

Анализ:

Два отбора,които може да се каже,че са в много добра моментна форма.Бенфика излиза с леко предимство в коефициентите и като лек фаворит в сблъсъка.Последната им загуба беше именно срещу Брага и сега очаквам да са си взели нещо като поука и да не загубят този мач(поне не в редовното време).Друга причина за това да излизат като фаворит е първото им място в първенството и по-голямото им име.Всичко това няма значение за мен,предвид факта,че домакините са на своя стадион и разполагат с достатъчно аргументи да ги удържат поне в редовното време,а защо не и отново да ги излъжат.Няма как да знам в какво настроение са се събудили днес играчите и с каква мотивация са за тази купа,но предвид това,че домакините едва ли си правят илюзии,че могат да изместят Бенфика от първото място в първенството,то това се явява шанс за трофей за тях и смятам,че мотивацията при тях ще е по-голяма.Коефициентът, който покрива двата знака е много добър и стойностен за мен за това избрах тази си прогноза като най-доброто от днес.Успех и късмет! 🙂 

DerbiBet и red6devil реагираха
Цитирай