Прогноза: Х2 – двоен шанс
– Коефициент: 2,20
– Бразилия – Серия А (2020)
– Анализ: Предлагам в този мач да се търси в този мач минимум точка за гостите от Рио де Жанейро.Домакините от Браганса Паулиста според мен малко са форсирано фаворити в този мач и макар като цяло да се явяват определено по-добрия в офанзивен план тим,то едва ли изглеждат толкова убедителни лидери в този мач.С общ баланс от (9-11-10) и домакински такъв от (7-4-4) поне аз не забелязвам до тук нещо кой знае какво от този отбор и тима на Васко определено не е обречен в този мач.Гостите са с 6 точки по-малко от своя опонент,но тима от Рио има достатъчно голям стимул за този мач тъй като са само на 3 точки над опасната зона а тима се бори всеки мач за точки с променлив успех,но тима не позволява да се изпада в някакви негативни серии.Сравнявайки последните 6 мача на Васко ще видим един никак лош баланс (2-2-2),така че и в този мач Васко няма да са просто статисти.Реално тима на гостите е само с една победа по-малко от Брагантино и според мен са им напълно равностоен противник с реални шансове поне за точка.Навън Васко са с (3-4-7) и веднага се забелязва,че 50% от гостуванията не са загубени така,че с оглед и на ефективността на Брагантино у дома шансовете за точка или 3 за Васко да Гама изобщо не са малки.
Успех!