Ботев Враца - ЦСКА-...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ботев Враца - ЦСКА-София (22.09, 20:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
995 Тренд
 user
(@user)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 193
Автор на темата  

Прогноза: ЦСКА-София -1 Европейски хендикап на коефициент 2.75.
България, Първа лига.

Бетфеър: 2.75, Ефбет: 2.60, Бет365: 2.30 (комбинирам -1 Европейски хендикап и -1.5 Азиатски хендикап, защото са едни и същи). Очевидно коефициентът в Бетфеър е силно завишен и в него има стойност.

Очаквам в около 40% от случаите този мач да завършва с победа за ЦСКА-София с повече от гол разлика. 40% шанс отговаря на коефициент 2.50. Следователно трябва да заложим на коефициент над 2.50, за да направим стойностен залог. Предвид, че преценката ни за 40% шанс няма как да е съвсем точна, е добре да заложим на максимално по-висок от 2.50 коефициент. 2.60 е на границата и не бих го играл. Бих играл само коефициент от 2.70 нагоре. 2.75 се вписва в предпочитанията ми и го играя.

Не съм гледал Ботев Враца досега и последните мачове не съм гледал ЦСКА-София. Не мога да говоря за спортната част на мача.

Мога да говоря само за статистическата. След 8 изиграни от първенството мача Ботев Враца губи с повече от гол разлика в 3 от тях:
Дунав - Ботев Враца 3:1,
Ботев Враца - Левски 0:2,
Берое - Ботев Враца 4:0.

3 от 8 мача е 37.5%. 37.5% отговаря на коефициент 2.67. От тази гледна точка изглежда, че като сме заложили на 2.75 сме заложили на някаква съвсем малка стойност.

Смятам, че не е така и че сме заложили на нормална стойност, защото смятам, че реалният шанс е 40%, а защо не и повече.

Ботев Враца досега губи с повече от гол разлика и в двата си мача срещу отборите от Топ 4. Разбира се два мача са малко, за да оформим каквато и да е било статистика, и затова отдавам съвсем малка тежест на това 2 от 2 срещу отборите от Топ 4 и качвам процентът от 37.5 само на 40.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Цитирай