Босна и Херцеговина...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

[ПЕЧЕЛИ] Босна и Херцеговина - Лихтенщайн (05.09.2019, 21:45)  

 

Миро
(@miro)
Надежден Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 74
04.09.2019 2:06  

Прогноза: ПП 1 + Босна -1 ХК @ 1.34.
Квалификации за Евро 2020.

 

Класирането на Босна в групата според мен не отговаря на класата и моментната форма на отбора.

След 4 мача Босна е на цели 5 точки от желаното второ място. Според мен Босна е вторият най-класен отбор в групата и не трябва да се предоверяваме на моментното класиране.

 

Силата на отбора си пролича още в предния мач. Гледах мача. Според мен Босна заслужаваше равенство срещу Италия. Двата отбора имаха горе-долу равен брой чисти и много добри положения. Мачът бе решен от магическия гол на Лоренцо Инсиние и асистенцията му в края на мача:

Срещу един от двата най-успешни европейски национални отбори (Германия и Италия) Босна бе много опасен както на постепенни атаки, така и на контраатаки:

Колкото и да се опита да се затвори аутсайдерът Лихтенщайн, видях достатъчно бързи и класни подавания при постепенните атаки на Босна и Херцеговина срещу Италия. Защитата на Лихтенщайн няма как да издържи на тези подавания.

 

Последните 20 години Босна и Херцеговина има 5 мача с Лихтенщайн и е победил във всички от тях с минимум 3 гола разлика като е водил още на почивката.

Статистиката за толкова далечни мачове не играе днес (титулярите са различни, вероятно и схемите и тактиките). Казах тази статистика, за да илюстрирам, че днес се изправят Голиат срещу малкия Давид.

Публикацията бе редактирана преди 10 месеца от Миро

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!