Босна и Херцеговина...
 

[ПЕЧЕЛИ] Босна и Херцеговина - Лихтенщайн (05.09.2019, 21:45)  

 

Миро
(@miro)
Сериозен Типстър
Регистриран: преди 7 месеца
Статии: 40
04.09.2019 2:06  

Прогноза: ПП 1 + Босна -1 ХК @ 1.34.
Квалификации за Евро 2020.

 

Класирането на Босна в групата според мен не отговаря на класата и моментната форма на отбора.

След 4 мача Босна е на цели 5 точки от желаното второ място. Според мен Босна е вторият най-класен отбор в групата и не трябва да се предоверяваме на моментното класиране.

 

Силата на отбора си пролича още в предния мач. Гледах мача. Според мен Босна заслужаваше равенство срещу Италия. Двата отбора имаха горе-долу равен брой чисти и много добри положения. Мачът бе решен от магическия гол на Лоренцо Инсиние и асистенцията му в края на мача:

Срещу един от двата най-успешни европейски национални отбори (Германия и Италия) Босна бе много опасен както на постепенни атаки, така и на контраатаки:

Колкото и да се опита да се затвори аутсайдерът Лихтенщайн, видях достатъчно бързи и класни подавания при постепенните атаки на Босна и Херцеговина срещу Италия. Защитата на Лихтенщайн няма как да издържи на тези подавания.

 

Последните 20 години Босна и Херцеговина има 5 мача с Лихтенщайн и е победил във всички от тях с минимум 3 гола разлика като е водил още на почивката.

Статистиката за толкова далечни мачове не играе днес (титулярите са различни, вероятно и схемите и тактиките). Казах тази статистика, за да илюстрирам, че днес се изправят Голиат срещу малкия Давид.

Публикацията бе редактирана преди 3 месеца от Миро

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация