Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1+над 1,5 гола ПП+над 3,5 гола в мача
Коеф.: 4,18
Турнир: Германия, Бундеслига
Анализ: Учудващо висок (поне за мен) коеф. от страна на Бетфеър за този комбо залог. Дортмунд са като бесни кучета. 9 победи и едва 1 равенство в последните им 10 мача във всички турнири. Само в предходните им 7 срещи те взеха 7 победи, вкарвайки внушителните 30 гола. Наистина впечатляваща статистика, но още по важното в случая е, че в 5 от тези 7 двубоя успяха да опазят вратата си без гол. Херта въпреки че са само с 1 загуба в последните си 10 мача, като гост съвсем не са убедителен тим. В 4 визити до сега имат едва една победа, дошла още в първия кръг срещу Шалке с 2-0. С оглед на горе изложената информация очаквам поредната лесна и убедителна победа за жълто-черните. Единственият по-рисков елемент в прогнозата ми евентуално може да бъде това над 1,5 гола ПП, но все пак късметът обича смелите. Успех!
П.П Понеже приключих с изявите си в ПРО лига за този месец (в понеделник ще пусна 1 прогноза с една точка, за да се спазят правилата на надпреварата), за да съм коректен с вас, а и за тези, които очакват моите прогнози съм длъжен да уточня, че този мач с подобна прогноза щеше да бъде предложението ми в ПРО за събота, ако се налагаше да пускам прогноза там!
Последвай ни