Прогноза: 1х-двоен шанс
Коефициент: 3,25
Англия - Чемпиъншип (2018 - 2019)
Анализ: Това е една от топ срещите в кръга,която е считана за от типа "сигурни".Аз лично това понятие "сигурен мач" съм го зачеркнал отдавна още повече,когато изглежда като "сигурен". Няма да философствам излишно да изразявам защо тима на Астън Вила са толкова фаворизирани в случая.Всеки който следи Чемпиъншип е наясно със ситуацията.Аз нерядко търся и други варианти в такъв тип срещи освен така наречения сигурен знак,който се очаква да излезе,разбира се свързан и с някаква логика а не просто така от нищото.Конкретно в случая смятам,че изпадналия на практика Болтън може да вземе нещо от мача срещу намиращия се във върхова форма тим на Астън Вила.Например предимство за домакините е липсата на каквото и да било напрежение в тима относно крайния изход на срещата.Гостите от Бирмингам влязоха в умопомрачителна серия от 8 поредни победи и мнозина вече са им написали нова още преди да е започнала срещата.Така Вила се затвърдиха в плейофната зона,като дори вече имат и леко комфортна преднина от 5 точки от 7-мия Мидълзбро,който е първия тим извън тази зона.Астън Вила са на второ място по равенства в Чемпиъншип с 15,като повече има само тима на Бирмингам с 16.Казвам го това защото Вила вече 8 поредни кръга няма реми и за отбор,който прави много равенства е доста логично след суша от към ремита да се търси като вариант именно такова.По принцип колкото и банално да звучи,но всяка серия си има начало и край а в първенство от типа на Чемпиън,то тя може да бъде прекъсната от всеки отбор,независимо от това къде се намира в класирането.Доказателства за това колкото щеш.С две думи накрая казвам,че смятам поредната серия от победи за Астън Вила ще бъде прекъсната днес.Успех!